КЈП,,Нискоградба” – Битола во текот на вчерашниот ден со градежна механизација работеше на уредување и оплеменување на просторот покрај новата трибина на стадионот,,Петар Милошевски” во пресрет на пролетниот дел од фудбалската сезона, а денес со работни екипи изведува градежни работи за уредување на паркинг просторот во центарот на градот – отспротива стаклената зграда.