Галерија

Фотографии од работењето на
КЈП „НИСКОГРАДБА“
БИТОЛА

Read More

Активности

Населба Лавци исчистена од наносите на тампон кои беа резултат од обилните врнежи.

Read More

Контакт

Тел. +389 (0)47 233 600

Адреса : Булевар 1-ви Мај BB, Bitola 7000

Read More