Уредување и оплеменување на повеќе локации

КЈП,,Нискоградба” – Битола во текот на вчерашниот ден со градежна механизација работеше на уредување и оплеменување на просторот покрај новата трибина на стадионот,,Петар Милошевски” во пресрет на пролетниот дел од…