За нас

Своите дејности претпријатието ги обавува синхронизирано и взаемно преку работните единици: Канализација, Улици и патишта, Механизација, Секторите за стопанско-сметководствени работи и за општо-правни

With the economy in disarray and households cheap essay writing service struggling to make ends meet, start writing papers for cash and millions of students each year are looking for methods to acquire a college degree. There are plenty of apps out there which provide easy funding but finding the right program can be difficult if you don’t know where to look. There are tools available to help you select.

и кадрови работи, а исто така располага и со сопствено одделение за проектирање од областа на високоградба и нискоградба. Нискоградба Битола располага со сопствена механизација и користи ровокопачи, утоварачи, камиони, трактори, ваљаци, машини за сечење асфалт, грејдер и камиони…